Actuele banner
Word EventMaker bij het WK Zitvolleybal of EK Jongens <20

Van 14 t/m 22 juli zullen het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Volleybal Jongens <20 samen het volleybalspektakel van 2018 vormen. Drie internationale volleybal disciplines, verspreid over 8 steden, zullen zorgen voor 9 dagen topsport en entertainment, dit mag je niet missen!

Deze zomer zal zitvolleybal een speciaal podium krijgen. Het WK Zitvolleybal wordt namelijk niet alleen gespeeld in de gebruikelijke sporthallen, maar ook in theaters. De dames in deze discipline zullen spelen in Arnhem en Rotterdam, en de mannen in Venlo, Eindhoven en Den Haag. In Ede zullen de poulewedstrijden van het EK volleybal voor jongens onder de 20 plaatsvinden. Den Haag wordt hét kloppend hart van dit volleybalspektakel, hier zullen alle drie de toernooien samenkomen voor de finales.

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor dit grote volleybal spektakel is de hulp van meer dan 1000 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Alle vrijwilligers melden zich aan via EventMakers; hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Wij zijn op zoek naar ballenkinderen voor de WK Zit volleybal en het EK Jongens U20.

Geef jij de set up voor een succesvol toernooi? Maak deel uit van deze volleybalzomer en meld je nu aan als EventMaker! Je vindt alle informatie via deze de volgende pagina: https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/41/Volley-2018

Logo Nevobo

Gezocht ballenkinderen voor het WK zitvolleybal en de EK jongens U20