Adresgegevens

Sporthal ‘t Hout VC Polaris / Clubhuis ‘Twiertijd

VC Polaris
Volleybal, teamgeest, openheid, familie en fun!
Mahoniehoutstraat 9a
5706 VS
Helmond
Nederland
Statuten VC Polaris

Gelegen links naast zaal/café de Geseldonk

VC Polaris

Clubinformatie

Het is Helmonds enige volleybalvereniging die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. Een vereniging die bruist van het leven met vele heren- en dames teams, jeugd teams en een eigen CMV-afdeling. Daarnaast kun je ook voor recreatief- en beachvolleybal bij VC Polaris terecht. Enkele teams spelen op nationaal niveau en andere teams op regionaal niveau. De afgelopen jaren zijn er prachtige resultaten bereikt. VC Polaris is eigenaar van sporthal ‘t Hout met de daarbij behorende oergezellige kantine “‘t Wier Tijd”.

Vijf avonden in de week wordt er door diverse teams getraind en op zaterdag volgen de competitiewedstrijden. Vele zondagen worden er nog diverse trainingen en toernooien georganiseerd voor alle leeftijden. Ook worden er buiten het volleybal activiteiten georganiseerd, om er maar een paar te noemen: jeugdkamp, openingsfeestavond, sinterklaasavond en carnavalsavond, te veel om op te noemen. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om onze teams te komen aanmoedigen op zaterdagmiddag en een kijkje te komen nemen in onze eigen sporthal.

Zelf volleyballen? Dat kan ook! Zowel jong als oud kan zonder verplichtingen deelnemen aan enkele trainingen. Vind je dit leuk? Dan ben je van harte welkom om lid te worden van deze fanatieke vereniging. Voor meer informatie van welke aard ook stuur dan een mailtje naar: info@vcpolaris.nl

Ons motto luidt dan ook:

Vind je volleyballen fijn, dan moet je bij VC POLARIS zijn!

vcpolaris-kantine-full