pva_logo

VC Polaris heeft zijn eigen Volleybal Academie:

ZONDAG GROEP

Graag willen wij jullie op de hoogte stellen van het feit dat we in Helmond op 1 september 2013 gestart zijn met de Polaris Volleybal Academie. Mede door het wegvallen van het RTC (Regionaal Talenten Centrum) in Eindhoven, én omdat we bij Polaris barsten van de talentvolle jeugdvolleyballers, hebben we in overleg met het bestuur van VC Polaris, besloten om in het seizoen 2013-2014 deze belangrijke stap te gaan maken. Inmiddels gaan we dus in september 2020 het 8e PVA seizoen tegemoet! In het nieuwe seizoen 2020-2021 bestaat de PVA totaal uit 55 spelers.

De PVA (Polaris Volleybal Academie) is bedoeld voor de meest talentvolle Polaris jeugdspelers van 11 t/m 20 jaar, jongens én meisjes, eventueel aangevuld met talenten uit de omgeving.
Stel bijvoorbeeld dat wij jou één van deze talenten vinden, en we zouden graag willen dat je, door het maken van veel goede trainingsuren, gaat deelnemen aan de PVA. Dat betekent dat je naast je eigen teamtraining, en eventueel een tweede training, én natuurlijk de competitie-/wedstrijddagen, deze training op zondag als extra “toetje” krijgt aangeboden.
De complete trainersgroep bestaat uit 4 hoofdtrainers: Hans van Steenis, Gylk Jongstra, Willem de Vries en Ellen van Bree, en we hebben 4 assistent trainers Lisenka Stuivenvolt, Marc Donkers, Daphne Hoebink, Mike Boudewijns.

TRAINERS GROEP ZONDAG

Bij de Academie op zondag volg je 30 intensieve trainingen van 2 uur waarbij we verwachten dat je er altijd bent. Natuurlijk kunnen we dit alles niet doen zonder een bijdrage te vragen om een deel van de kosten te dekken. We streven ernaar om een bijdrage te vragen van 200 euro per kind voor deze 60 trainingsuren. We zijn ook nog op zoek naar sponsoren, om te bekijken of dit bedrag kan worden verlaagd om de drempel zo laag mogelijk te houden.

Daaraan toegevoegd is een vrijdag groep bestaande uit H1, H2, D1 en D2 spelers die graag nog wat extra trainingsuren maken om zo zichzelf nog meer te verbeteren. Voor deze groep zijn er 20 trainingen beschikbaar van 2 uur.

Waar:

In onze eigen Polaris sporthal, Mahoniehoutstraat 9A, Mierlo Hout Helmond

Vrijdag van 19.30 tot 21.30: 20 trainingen voor oudere jeugdspelers H1, H2, D1 en D2 en eventueel van buiten af.

Zondag van 9.00 uur tot 11.00 groep 1 en van 11.00 tot 13.00 uur groep 2. 30 trainingen, groepsindeling is afhankelijk van leeftijd/speelniveau en wordt bepaald door de trainers.

VRIJDAG GROEP MET TRAINERS (trainer: Willem de Vries ontbreekt)

Voor wie:

Talenten die er iets voor over hebben om nog beter te worden, maximaal 24 spelers per groep.

Waarom:

omdat deze 60 of 40 extra trainingsuren je in jouw individuele ontwikkeling zullen helpen je te verbeteren, en je opleidt tot Dames 1 of 2 of Heren 1 of 2 op divisie-niveau.

Nog meer:

Jazeker, je ontvangt als je meedoet, een stoer PVA trainingsshirt, die je draagt tijdens de training.

Voor meer info kun je terecht bij:

Ellen van Bree

0657320446